Telefoon : 056 650 660 | E-mail: info@limotec.be
COMPACT rookluiksturing

COMPACT rookluiksturing

De COMPACT centrale is ontwikkeld voor een uiterst eenvoudige installatie. Voor een basisinstallatie dienen enkel de netspanning en de 2 geleiders voor de motor te worden aangesloten. De COMPACT centrale integreert immers de functies centrale, branddrukknop, prioritaire bediening en ventilatiebediening in één enkel compacte (200x200x70mm), esthetische behuizing.

De gebruikersinterface bevindt zich achter een doorzichtig plexiglas. De toestand van de centrale, weergegeven door middel van 7 LED's, is te allen tijde zichtbaar. De bedieningstoetsen zijn echter niet toegankelijk voor onbevoegde gebruikers. De gebruiker kan met een meegeleverde sleutel het dekseltje omhoog schuiven en zo toegang tot de toetsen krijgen om de koepel(s) te bedienen voor ventilatie.

Op de plaats waar de plexi in de centrale wordt gehouden, is een verdunning in de plexi gefreesd. Zo kan ingeval van brand de plexi worden uitgebroken en het rookluik worden geopend. Er dient geen glas gebroken te worden zodat de gebruiker zich niet kan kwetsen.

De brandweer kan na het uitbreken van de plexi de koepel openen of sluiten. Deze bediening is prioritair ten opzichte van alle andere aangesloten toestellen. Zo kan de brandweer beslissen toch het rookluik te sluiten niettegenstaande de rookdetector commando gaf om het rookluik te openen.

De COMPACT centrale geeft continu informatie of het systeem nog correct functioneert. Zo wordt een kabelbreuk, een kortsluiting of een slecht verbonden batterij onmiddellijk gemeld.

De centrale bevat 2 loodbatterijen die bij wegvallen van de netspanning onmiddellijk de centrale verder voeden. De batterijen worden continu door een geïntegreerde stroomlader opgeladen.

Op de COMPACT centrale wordt gemeld of de koepel aan het openen is, aan het sluiten is, open is, gesloten is of in een tussenstand staat.

Eenvoudiger kan de bediening niet, er zijn slechts 3 toetsen: openen, sluiten en reset.

De COMPACT centrale is een compacte centrale, maar biedt toch de mogelijkheid om volgende extra componenten aan te sluiten: een extra prioritaire bediening, een winddetector, een regendetector, vier motoren, aan onbeperkt aantal ventilatiebedieningen, een onbeperkt aantal branddrukknoppen en branddetectoren.

 

Technische gegevens

Beschrijving COMPACT rookluiksturing
Code 730100
Materialen - Achterwand: sendzimir verzinkte plaat 1,5
- Behuizing: ABS
Afmetingen (HxBxD) 200x200x70mm
Gewicht 3.250 Kg
Voeding 230Vac - 50Hz - 63mA - schroefklemmen 2,5mm²
Batterijen 2x 12V 2,3Ah (inclusief)
Maximale belasting 4 motoren 24Vdc van 0,9A piek
Aansluitpunten Schroefklemmen 4mm²
Openingen voor wartels 3x 21mm

Downloads