Telefoon : 056 650 660 | E-mail: info@limotec.be
FT-68 lineaire warmtedetector 68°C

FT-68 lineaire warmtedetector 68°C

De Fixed Temperature (FT) lineaire warmtedetector detecteert een opbouw van warmte over de gehele lengte. Wanneer een punt langs de lengte van de kabel een vooraf bepaalde temperatuur bereikt, wordt een alarm gegeven.

De FT lineaire warmtedetector reageert als een thermo-maximaal melder en is leverbaar in de uitvoeringen met een maximum temperatuur van 68°C, 88°C en 105°C.

De FT lineaire warmtedetector is geschikt voor vochtige, koude, stoffige of rokerige omgevingen zoals onder andere koel- en vriescellen en parkeergarages, is snel en eenvoudig te monteren en is onderhoudsvrij.

De FT lineaire warmtedetector bestaat uit 2 aders die door een temperatuurgevoelige polymeer gescheiden zijn. Bij het bereiken van de temperatuurdrempel smelt de polymeerscheiding en maken de aders contact.

De FT lineaire warmtedetector kan zowel op een conventioneel als op een analoog, adresseerbaar branddetectiesysteem worden toegepast.

De FT lineaire warmtedetector wordt met een aangepast End Of Line element afgesloten. Ten behoeve van de bevestiging zijn aangepaste accessoires, zoals de A-clip en de T-clip, beschikbaar.

 

 

 

 

 

Technische gegevens

Beschrijving FT-68 lineaire warmtedetector 68°C
Code TK-FT-68
Alarm temperatuur 68°C
Maximale omgevingstemperatuur 45°C
Geleiderweerstand 0,1Ω/meter@20°C
Maximale spanning 42Vdc
Trekkracht 1700N/mm²
Minimale buigradius 75mm
Buitendiameter 3,5mm
Materiaal buitenmantel PVC
Kleur buitenmantel Rood
Gewicht 13kg/500 meter
Opties TK-FT-EOL: End Of Line element voor lineaire warmtedetector
TK-A-CLIP: A-clip voor bevestiging lineaire warmtedetector (per 100 stuks)
TK-T-CLIP: T-clip voor bevestiging lineaire warmtedetector (per 100 stuks)
Varianten TK-FT-88: FT lineaire warmtedetector met alarm temperatuur van 88°C en maximale omgevingstemperatuur van 70°C (buitenmantel: wit)

TK-FT-105: FT lineaire warmtedetector met alarm temperatuur van 105°C en maximale omgevingstemperatuur van 85°C (buitenmantel: wit)

Downloads