REACH Wireless

FLEXIBEL – BETROUWBAAR – PRAKTISCH
5 juli 2024 in
REACH Wireless
Limotec bv, Johan Van Renterghem

Het REACH hybride-draadloze branddetectiesysteem biedt een flexibele oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen, historische gebouwen, tijdelijk constructies …


Het Reach Wireless draadloos branddetectiesysteem is EN54-25 gecertificeerd

Met Reach Wireless kan een bekabeld MD2400/MD2400L of MD2400SA branddetectiesysteem met draadloze componenten worden uitgebreid. 

De REACH Wireless loop interface wordt op het bekabelde circuit in lusvorm aangesloten en kan tot maximum 32 REACH Wireless componenten monitoren. De REACH Wireless loop interface is compatibel met het Apollo XP95 protocol en kan bijgevolg op de C.I.E. MD2400/MD2400L en de C.I.E. MD2400SA worden toegepast. 

Opmerking : het REACH Wireless detectiesysteem wordt niet vermeld op het EN54- 13 certificaat van de MD2400/MD2400L en MD2400SA branddetectiesystemen

English version

De Reach Wireless loop interface is standaard uitgerust met een kortsluitisolator en bevat een multi-hoek antenne om een maximale signaaldekking tot stand te brengen. 

De draadloze communicatie is gebaseerd op een technologie met een keuze uit 44 RF kanalen die in functie van de betrouwbaarheid werken als 22 redundante paren. 

Elke REACH Wireless component ontvangt van de REACH Wireless loop interface een uniek XP95 adres via een systeem van soft adressering en communiceert bijgevolg individueel met de C.I.E. MD2400/MD2400L of de C.I.E. MD2400SA. Elke REACH Wireless component bevat twee batterijen van het type CR123. 

Tijdens de ontwerpfase van het systeem kan met behulp van de REACH Survey Kit Lite het benodigde aantal REACH loop interfaces en de correcte montageplaats ervan bepaald worden en dit in functie van de gemeten signaalsterkte


Deel deze post
Labels
Archiveren