Stopzetting productie MD770

25 maart 2024 in
Stopzetting productie MD770
Limotec bv, Johan Van Renterghem

Een aantal essentiële elektronische componenten van de MD770 adresseerbare CO detectiecentrale zijn niet meer verkrijgbaar.  Daarom zien wij ons genoodzaakt om de productie van het MD770 CO detectiesysteem definitief stop te zetten.


Onze actuele voorraad van elektronische componenten stelt ons nog in staat om een beperkt aantal  MD770 centrales te produceren. De centrale is nog tot einde voorraad leverbaar. Wij zullen hierbij het principe “First ordered – First supplied” hanteren.

Het definitieve einde van de beschikbaarheid van de MD770 centrale zal tevens via dit kanaal worden aangekondigd.

Vervangingsonderdelen voor de MD770 centrale, met uitzondering van de behuizingen, blijven beschikbaar. Alle randapparatuur voor aansluiting op de MD770 centrale, zoals de MD770 CO sensor in behuizing, blijven eveneens beschikbaar.

Voor alle eventuele vragen omtrent de stopzetting van het MD770 CO detectiesysteem kunt u steeds terecht bij uw Limotec contactpersoon.


Alternatief voor MD770

Als alternatief, en in samenwerking met een HALMA zusterbedrijf, zullen wij binnenkort een nieuw gecombineerd, adresseerbaar CO en NO2 gasdetectiesysteem lanceren. Verdere informatie hieromtrent volgt zeer binnenkort.

Deel deze post
Labels
Archiveren